Košík
Váš nákupní košík je prázdný!

Pasta(pesto) je určena především pro milovníky extrémně pálivých pokrmů. Papričky habanero se řadí na stupnici pálivosti 1-10 na číslo 9!! Není to však jen o pálivosti, ale především o vynikající a nezapomenutelné chuti. Pokud jste gurmán a je tato pasta pro vás, víte jak ji použít... Z čeho mě vyrobili: Papričky HABANERO, cibule, česnek, panenský olivový olej, zázvor, libeček, himalájská sůl..
Vypěstovali jsme speciální druh bazalky, umixovali ji ve velmi chutném panenském olivovém oleji, přidali opražené kešu oříšky, listy medvědího česneku a sůl. Tak vznikla tato výborná pasta, která vás uchvátí svou jedinečnou chutí i vůní. Doporučujeme pastou ochutit domácí těstoviny, polévky i saláty, rizota, grilovaná masa, ryby, rajčata s mozzarellou nebo ji namazat na bagetu. ..
Od dávných dob se povídá, že na medvědí česnek chodili zjara méďové, kteří si po dlouhém spánku potřebovali nastartovat trávení, zbavit se parazitů a doplnit vitamíny. Kdo ví... Ale tyto a mnohé další účinky jsou dnes známy i u nás, lidí. Česnek medvědí umí regulovat činnost žaludku, podporuje trávení, pomůže s uklidněním křečí. Tato bylina svou jemností, chutí a vůní osloví i ty, kterým nevyhovuj..
Od dávných dob se povídá, že na medvědí česnek chodili zjara méďové, kteří si po dlouhém spánku potřebovali nastartovat trávení, zbavit se parazitů a doplnit vitamíny. Kdo ví... Ale tyto a mnohé další účinky jsou dnes známy i u nás, lidí. Česnek medvědí umí regulovat činnost žaludku, podporuje trávení, pomůže s uklidněním křečí. Tato bylina svou jemností, chutí a vůní osloví i ty, kterým nevyhovuj..
Pasty(pesta) jsou šikovní a hlavně výborní pomocníci ve studené i v teplé kuchyni.
Za studena je využijete do salátů nebo na rychlé pohoštění ve formě jednohubek a chlebíčků.
Při vaření je můžete přidávat do omáček, těstovin, polévek, k masu, na placky i palačinky nebo do rozpečené bagety.
Pasty(pesta) jsou vyrobeny z čerstvé byliny nebo zeleniny, přepuštěného másla(šmolc) nebo olivového oleje.
Pomůžu ti nakoupit